MÄLUMÄNG | Palju õnne, Elina Nechayeva!

Naisteleht, 6. november 2019

1. Kui vanaks Elina Nechayeva 10. novembril saab?
a) 28
b) 29
c) 30

2. Temas on …
a) tšuvaši verd
b) tšerkessi verd
c) türgi verd

3. Elina Nechayeva on …
a) koloratuursopran
b) metsosopran
c) kontraalt

4. Mitmenda koha tema lugu «La Forza» 2018. aasta Eurovisioni lauluvõistlusel saavutas?
a) 5. koha
b) 8. koha
c) 11. koha

5. Elina toitub võimalikult tervislikult ja väldib peale liha- ja kalatoodete oma menüüs ka …
a) laktoosi sisaldavaid tooteid
b) gluteeni sisaldavaid tooteid
c) transrasvu sisaldavaid tooteid

6. Mitut keelt ta oskab?
a) 3 keelt
b) 5 keelt
c) 7 keelt

7. Mis on tema salahobi?
a) Ristsõnade lahendamine
b) Luuletuste kirjutamine
c) Koomiksite joonistamine

8. Sel kevadel läks ta lahku oma kihlatust …
a) Kristjan Piilmannist
b) David Pärnametsast
c) Erik Karust

9. Millise kodumaise brändiga ta hiljuti koostööd alustas?
a) Ingli Pai
b) Lumi
c) Joik

10. Millal algab Elina pühadeturnee, mille kontserdid toimuvad kuni 28. detsembrini üle Eesti?
a) 4. detsembril
b) 8. detsembril
c) 14. detsembril

Vastused 1. a); 2. a); 3. a); 4. b); 5. b); 6. c); 7. b); 8. b); 9. c); 10. a)

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?