MÄLUMÄNG | Vaata, kui hästi tunned täna sünnipäeva tähistavat Kirsti Timmerit!

Koostas: Helga-Johanna Kuusler, 11. detsember 2019

1. Kui vanaks Kirsti Timmer 12. detsembril saab?
a) 48
b) 49
c) 50

2. Millises seltskonnaajakirjas ta töötanud on?
a) Kroonika
b) Seltskond
c) Just!

3. Millist raadiosaadet ta koos Jesper Parvega Star FM'is juhib?
a) «Võimatu küsimus»
b) «Suhtes»
c) «Ikigai»

4. Mitu korda on Kirsti Timmer abielus olnud?
a) 1
b) 2
c) 3

5. Mitu last tal on?
a) 1
b) 2
c) 3

6. Mis teda Eesti ühiskonna juures kõige rohkem häirib?
a) Korruptsioon
b) Poliitikute räuskamine
c) Kadedus

7. Kuidas on Kirsti Timmeri arvates kõige parem nooreks jääda?
a) Tuleb suhelda noorte inimestega
b) Tuleb vältida rasvaseid toite
c) Tuleb investeerida kvaliteetsesse kosmeetikasse

8. Milline omadus teda meeste juures kõige rohkem segab?
a) Huumorimeele puudumine
b) Labasus
c) Ihnus

9. Mis pealkirja kannab tema populaarne raamat, mille esimene tiraaž müüdi peaaegu läbi vaid paari päevaga?
a) «Sinu Hiina horoskoop aastaks 2020»
b) «Taroskoop 2020»
c) «Astroloogiline abimees 2020»

10. Kust Kirsti Timmer energiat ammutab?
a) Kirikust
b) Surnuaiast
c) Saunast

Vastused 1. a); 2. a); 3. b); 4. a); 5. c); 6. c); 7. a); 8. b); 9. b); 10. b)

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?