Palju õnne, Merlyn Uusküla!

Koostanud Helga-Johanna Kuusler, 18. märts 2020

1. Kui vanaks Merlyn Uusküla 23. märtsil saab?
a) 35
b) 36
c) 37

2. Millise tüdrukutebändi liige ta aastatel 2003–2006 oli?
a) Ice Cream
b) Dynamint
c) Nexus

3. Sellel perioodil tunti teda esinejanimega …
a) Merca
b) Merka
c) Merru

4. Kui vanalt Merlyn Uusküla laulmisega tegelema hakkas?
a) 9aastaselt
b) 11aastaselt
c) 13aastaselt

5. Pärast «Laulukarusselli» eelvoorus osalemist kutsuti ta laulma …
a) Ellerheina mudilaskoori
b) ETV Noortekoori
c) Musamari Koorikooli

6. Millises sarjas ta oma näitlejadebüüdi tegi?
a) «Pilvede all»
b) «Elu keset linna»
c) «Viimane võmm»

7. Ta on mänginud ka filmis …
a) «Mihkel»
b) «Punane elavhõbe»
c) «Päevad, mis ajasid segadusse»

8. Mida merd armastav Merlyn Uusküla eelmisel suvel tegi?
a) Ostis endale jahi
b) Kirjutas ballaadi Admiral Bellingshauseni teekonnast Antarktikasse
c) Õppis väikelaevajuhiks

9. Mis on tema pisipoja nimi?
a) Ralf Hubert
b) Raul Hugo
c) Raul Herbert

10. Merlyni ja tema elukaaslase Marko peres on ka vahva karvane lemmik, koer …
a) Muki
b) Kiki
c) Pupi

Vastused 1. b); 2. c); 3. b); 4. a); 5. a); 6. a); 7. c); 8. c); 9. a); 10. c)

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?