Palju õnne, Marika Korolev!

Helga-Johanna Kuusler, 12. veebruar 2020

1. Kui vanaks Marika Korolev 16. veebruaril saab?
a) 48
b) 49
c) 50

2. Mis on tema teine perekonnanimi?
a) Pihlakas
b) Pihlapuu
c) Pihelpuu

3. Millisel maagilisel kuupäeval ta abikaasa Marekiga abiellus?
a) 07.07.07
b) 08.08.09
c) 09.09.09

4. Kui palju Marika Korolev tervise eest hoolitsemiseks päevas kõndida üritab?
a) Umbes 10 kilomeetrit
b) Umbes 10 000 sammu
c) 15 000 sammu

5. Kus Tõnis Kask teda seriaali «Õnne 13» mängima kutsus?
a) Draamateatri kohvikus
b) Vanalinnastuudio kohvikus
c) Tallinna kaubamajas

6. Marika Korolev mängib selles seriaalis …
a) Evelin Sumbergi
b) Are Prillopit
c) Merilin Kadakut

7. Oma esimese filmirolli tegi ta filmis …
a) «Need vanad armastuskirjad»
b) «Stiilipidu»
c) «Magnus»

8. Marika Korolev on öelnud, et kui ta ei oleks näitleja, oleks ta …
a) kunstnik
b) kirurg
c) veterinaar

9. Mis on tema kõige noorema lapse nimi?
a) Raul
b) Ramses
c) Annabel

10. Etenduses «Pimekohting» mängib Marika Korolev koos …
a) Ott Sepaga
b) Henrik Normanniga
c) Nikolai Bentsleriga

Vastused 1. c); 2. c); 3. c); 4. b); 5. a); 6. a); 7. a); 8. b); 9. b); 10. b)

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?