MÄLUMÄNG | Vaata, kui hästi tunned tänast sünnipäevalist Karl Madist!

Naisteleht, 20. november 2019

1. Kui vanaks Karl Madis 23. novembril saab?
a) 40
b) 50
c) 60

2. Millise ansambli solistina teda eelkõige tuntakse?
a) Karavani
b) Kuldse Trio
c) Dagö

3. Karl Madis on öelnud, et tema lapsepõlv oli nagu raamatus …
a) «Pál-tänava poisid»
b) «Valge võtme vennaskond»
c) «Kuningas Macius Esimene»

4. Mis aastal hakkas Karl Madis Ellerheina mudilaskooris käima?
a) 1964. aastal
b) 1967. aastal
c) 1969. aastal

5. Millist puhkpilli ta mängida oskab?
a) Flööti
b) Saksofoni
c) Tuubat

6. Ta kannab alati kaasas …
a) parmupilli
b) suupilli
c) kannelt

7. Mitu korda on Karl Madis Eesti parimaks meessolistiks valitud?
a) 3
b) 4
c) 5

8. Kes on tema vanim laps?
a) Carola Madis
b) Carl-Philip Madis
c) Glen Madis

9. Mitu korda Karl Madis abielus on olnud?
a) 1
b) 2
c) 3

10. Karl Madis tunnistab, et on juba pikki aastaid nautinud …
a) Tinderi kasutamist
b) üksi olemist ja üksindust
c) igal nädalavahetusel koos lastega musitseerimist

Vastused 1. c); 2. a); 3. a); 4. c); 5. b); 6. b); 7. a); 8. a); 9. a); 10. b)

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?