MÄLUMÄNG | Vaata, kui hästi tunned tänast sünnipäevalist Tomi Rahulat!

Naisteleht, 30. oktoober 2019

1. Kui vanaks Tomi Rahula 3. novembril saab?

a) 42

b) 43

c) 44

2. Kes on tema ema?

a) Teve Rahula

b) Lydia Rahula

c) Gyrcelea-Ithaka-Maria Rahula

3. Kus Tomi Rahula oma lauljateed alustas?

a) Musamari koorikoolis

b) RAMi poistekooris

c) Lauluvõistlusel «Laulukarussell»

4. Millise suure muusikasündmuse peaprodutsent ta on?

a) Tallinn Music Week

b) Eesti Laul

c) Eesti Muusikaauhinnad

5. Tomi Rahula ja tema abikaasa Anni on mõlemad …

a) jalgpallikohtunikud

b) korvpallikohtunikud

c) pesapallikohtunikud

6. Tomi Rahula on Eesti Jalgpalli Liidu hümni autor. Mis on selle pealkiri?

a) «Hakkame, mehed, mängima»

b) «Võiduhüüd»

c) «Jalgpall on parem kui seks»

7. Anni Rahula perekonnanimi oli enne abiellumist …

a) Pohlak

b) Arro

c) Toomas

8. Mis on nende tütre nimi?

a) Rubi

b) Rumi

c) Remy

9. Bändis Tanel Padar & The Sun mängis Tomi Rahula …

a) trumme

b) basskitarri

c) klahvpille

10. Talvisel ajal meeldiks Tomi Rahulale puhata …

a) mägedes suusatades, basseini ääres lõõgastudes või lihtsalt kodus laiseldes

b) haagissuvilaga mööda Euroopat ringi reisides

c) igal õhtul erinevat ooperi- ja balletietendust külastades

Vastused 1. b); 2. b); 3. b); 4. b); 5. a); 6. b); 7. a); 8. a); 9. c); 10. a)

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?