MÄLUMÄNG | Palju õnne, Maarja-Liis Ilus!

Koostaja: Helga-Johanna Kuusler, 18. detsember 2019

1. Kui vanaks Maarja-Liis Ilus 24. detsembril saab?
a) 37
b) 38
c) 39

2. Mitu korda on Maarja-Liis Eestit Eurovisioni lauluvõistlusel esindanud?
a) 1
b) 2
c) 3

3. Mitmenda koha «Kaelakee hääl» 1996. aasta võistlusel sai?
a) Kolmanda koha
b) Neljanda koha
c) Viienda koha

4. Millise plaadifirmaga Maarja-Liis Rootsis koostööd tegi ja maailmas tuuril käis?
a) Universaliga
b) EMI Capitoliga
c) Virginiga

5. Millises USA õppeasutuses ta õppinud on?
a) Berklee Muusikakolledžis
b) Manhattanville’i Kolledžis
c) San Francisco Konservatooriumis

6. Mis on üks Maarja-Liisi tuntumaid hitte?
a) «Eile»
b) «Täna»
c) «Homme»

7. Mis on Maarja-Liisi tütre nimi?
a) Inna
b) Iris
c) Ester

8. Milline rõõmus sündmus Maarja-Liisi järgmisel aastal ees ootab?
a) Ta saab teise lapse
b) Ta kolib koos perega Rootsi
c) Ta annab välja uue plaadi

9. Kes on Maarja-Liisi oma hingesugulaseks nimetanud?
a) Rein Rannap
b) Peeter Oja
c) Toomas Kolgi

10. Mitmendale kohale tõusis Maarja-Liisi elukaaslane Fred Krieger sel aastal rikaste edetabelis?
a) 500. kohale
b) 392. kohale
c) 247. kohale

Vastused 1. c); 2. b); 3. c); 4. a); 5. a); 6. c); 7. b); 8. a); 9. a); 10. b)

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?