UURI: Maiused nagu Prantsusmaalt

Ragne Värk, 18. detsember 2019

Ekleerid ja makroonid on paljude jaoks korraga nii arm kui ka hirm. Selleks, et arm ikka hirmu võidaks, jagab kokaraamatu «Minu prantsuse kullakesed. Ekleerid ja makroonid, nii sarnased ja nii erinevad» autor Marika Sinkkonen enda aastate jooksul omandatud teadmisi ja oskusi.Raamat sobib uudistamiseks algajale ja praktiliseks käsiraamatuks tõsisemale huvilisele. Kaante vahelt leiad hõlpsalt jälgitavad sammsammulised õpetused makrooni- ja ekleeritainaste valmistamiseks, toorikute pritsimiseks, glasuurimiseks ja kaunistamiseks. Lisaks ohtralt põnevaid retsepte täidiste ja ka pilkupüüdvate tortide valmistamiseks. Lastega koos on vahva ette võtta erikujuliste makroonide tegemine, ka selleks on raamatus piltidega tegemisõpetused.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?