PÕNEV | Lihtne magustoit pudruhelvestest

Ragne Värk, 1. aprill 2020

Kui magusaisu kipub kimbutama, ent kauplusse minna ei saa.

  • 2 dl pudruhelbeid
  • 2 dl piima
  • 2 tl (kuhjaga) maapähklivõid või šokolaadikreemi
  • 1 tl mett (soovi korral)
  • (külmutatud) marju või moosi
  • kookoshelbeid või hakitud pähkleid

Sega omavahel pudruhelbed ja piim. Pane segu ööpäevaks külmkappi.

Vahetult enne söömist sega lohakalt hulka maapähklivõi. Nii jääb see pudru sisse mõnusate viirudena.

Kui soovid magusamat putru, sega juurde ka mesi. Serveerimisel lisa marjad või moos ja kookoshelbed.

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?