Tähista piparmündišokolaadi päeva kuuma ja hõrgu joogiga!

Ragne Värk, 17. veebruar 2021

Piparmündiga täiustatud šokolaad on võitnud paljude südamed. Kes meist siis ei teaks piparmündist šokolaadi After Eight!


Tasapisi on piparmündišokolaadist saanud tõeline hitt ka erinevate magustoitude valmistamisel. Sellega täiustatakse kreeme, kooke, küpsiseid, keekse ja jäätiseid. Seejuures on piparmündijäätis suisa nii kuulus, et on valitud maailma kümne populaarsema jäätisemaitse hulka!

Piparmündišokolaadi maitset leiab ka loodusest. Kas teadsid, et on olemas piparmündiliik, mille lehed maitsevad täpselt nagu seesama šokolaad After Eight?

Suure lemmiku päeva tähistatakse Ameerikas 19. veebruaril.

Tõeline maius – piparmündine kuum šokolaadijook

Kogus: kahele
Valmistamisaeg: 10 minutit

  • 0,5 dl vahukoort
  • 50 g piparmündišokolaadi (näiteks After Eight)
  • 4 dl piima
  • 1 sl naturaalset kakaopulbrit
  • 1 tl vanillsuhkrut

Kuumuta koor potis keemiseni. Lisa šokolaaditükid. Lase neil koore sisse sulada. Sega ühtlaseks. Vala juurde piim ja kuumuta segu pliidil. Sega kergelt vispeldades juurde kakaopulber ja vanillsuhkur. Kuumuta segu valmis. Serveeri jooki vahukommide, vahukoore või jäätisega!

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?