Palju õnne, Marten Kuningas!

Koostaja: Helga-Johanna Kuusler, 27. detsember 2019

1. Kui vanaks Marten Kuningas 28. detsembril saab?
a) 33
b) 34
c) 35

2. Mitmenda koha ta «Eesti otsib superstaari» kolmandal hooajal saavutas?
a) Esikoha
b) Teise koha
c) Kolmanda koha

3. Millise ansambliga pole Marten Kuningas koos musitseerinud?
a) Mahavok
b) Miljardid
c) Karl-Erik Taukar Band

4. Mis nime kannab tema räpiprojekt?
a) Paranorman
b) Doktor Normal
c) Funk Embassy

5. Marten Kuningale on kõige olulisem väljendada ennast …
a) muusika kaudu
b) luule kaudu
c) tantsusammude kaudu

6. Milline bänd talle lapsepõlves kõige sügavama mulje jättis?
a) The Rolling Stones
b) The Beatles
c) AC/DC

7. Millise Eesti muusikasündmuse raames ta selle bändi mälestusprojekti teeb?
a) Jazzkaar
b) Jõulujazz
c) Aastavahetus Viru varietees

8. Marten Kuningas koostab praegu oma …
a) esimest horoskoobiraamatut
b) esimest luulekogu
c) esimest näidendit

9. Millise ansambliga tal järgmisel aastal uus plaat välja tuleb?
a) Miljardid
b) Vallatud Vestid
c) Kaunimate Aastate Vennaskond

10. Mis on tema esiklapse nimi?
a) Teodor
b) Theodore
c) Teddy


Vastused 1. b); 2. c); 3. c); 4. b); 5. a); 6. b); 7. b); 8. b); 9. a); 10. a)

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?