NAISTELEHE PEATOIMETAJALT | Silja Paavle: „Vaata alati kingakarbi sisse. Kolm korda!“

Silja Paavle, 2. oktoober 2024

Olen suure osa oma elust veidi muianud nende üle, kes poes seitse korda rõivaid selga ja jalga proovivad ning hiljem veel enne kotti-karpi pakkimist igaks juhuks suurusnumbritele silma peale viskavad. Ilmneb, et asjata. Eelmisel nädalal sain õppetunni.

Olin kolmapäeval tööasjus sünnilinnas Valgas ja põikasin muu hulgas korraks üle piiri ühte lemmikpoodi. Pikka aega otsitud maailma kõige ilusamad ja ideaalsemad vaba aja punased jalanõud ootasid mind just seal. Proovisin neid õige numbri leidmiseks jalga, pakkisin rahulolevalt karpi, tasusin arve ja seadsin autorattad kodu poole.

Et eelmine nädal kulges meeletus tempos, võtsin need karbist alles reede õhtul, kui asusin viimasel minutil kiirustades teele üht suurt mälumängu korraldama. Sellistel pikkadel sebimist täis õhtutel on mugavad jalanõud kulla hinnaga. Pärast paelade sidumist mõtlesin enne koduuksest väljumist teha toas paar uhkeldavat sammu, aga takerdusin poole peal suures kimbatuses – midagi oli väga valesti! Võtsin uued lemmikud jalast ja avastasin meelehärmiks, et jalanõud olid erineva suurusega. Võite arvata, et üleliia rõõmus ma sel hetkel polnud.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?