NAISTELEHE KAANELUGU | Ellujääja loomusega Piret Krumm: „Inimene peab ise oma elusammas olema.“

Helina Piip, 2. oktoober 2024

Seda, et elu on kabaree, mõtleb vahel ka näitleja ja laulja Piret Krumm. Näitlejanna ei jaksa ära imestada, et tal ongi õnne mängida muusikalis „Kabaree“ – lavastuses, mida imetles juba tüdrukuna. Tema tegelane Sally saab omal moel alati hakkama. Nagu Piret isegi.

See turnimisredel on vist sama, mäletab lapsepõlvemaile saabunud Piret (35). Just siin, Virmalise tänava hoovis, kõõlus ta väiksena ja unistas teatrilavadest. „Mõtle, see ongi täide läinud,“ ütleb ta õnnelik-imestavalt ja seirab ümbrust liivakarva kaabu serva alt.

„Jah, juba üsna varases eas imetlesin «Kabareed“, kuid ei arvanud kunagi, et võiksin seal ise mängida. Filmi Liza Minnelliga nägin esimest korda vast kuue-seitsmesena ja see võlus mind pealaest jalatallani.» Viis aastat enne ta sündi kehastusid Estonia teatri „Kabarees“ Sallyks Katrin Karisma ja konferansjeeks Tõnu Kilgas – tema tulevased vanemad. „Ema töötas mingi aeg ka Viru varietees ja appi, kuidas ma tahtsin temaga sinna kaasa. Iga kord mangusin: «Võta mind kaasa.“ See maailm oli nii võluv.»

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?