DUBAI ŠOKOLAAD JA LIIVAL KEEDETUD KOHV: Tarana Ibragimova lugu paneb suu vett jooksma

Merje Miller, 30. aprill 2025

„Otsin alatasa uusi magustoidutrende ja katsetan julgelt. Soovitan kõigil köögis julgem olla, sest kuulus Dubai šokolaad on jõukohane igaühele,“ sõnab kondiiter Tarana Ibragimova.

Trifle kondiitriäri uksest sisse astudes lööb kohe ninna ergutav kohvilõhn. Perenaine Tarana (37) segab kohvi pingsalt jälgides ja selgitab: „See on täppistöö.“ Naise sõnul sobib Türgi kohv Dubai šokolaadiga imeliselt. „Ma polnud ise enne suurem asi kohvijooja, alati tundus see vastikult hapukas. Kui üks araablannast sõbranna aga Türgi kohvi tegi, mõtlesin kohe: issand, nii pehme ja hea. Õpeta mind ka! Pealegi on liiva peal keetmine silmale huvitav elamus.“ Ja kui veel peene maitsega roosivett peale rüübata, on see tõesti üks põnevamaid jooke.

Ema tunneks uhkust

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?