NAISTELEHE KAANELUGU | Ott Kiivikas jagab kogemusi, kuidas ta suhte nimel Gajanega kõigest väest pingutab: „Erimeelsused katsume lahendada enne magamaminekut.“

Anna-Maria Veidemann-Makko, 29. mai 2024

„Meile meeldib teineteise seltskond nii väga, et me ei käi kodustki väga ära,“ tunnistab Ott Kiivikas. Tema suhe kalli Gajanega on kestnud kaheksa aastat ja muidugi on selles olnud ka keerulisemaid hetki. Kuid paar töötab igapäevaselt, et teineteisele atraktiivsed olla.

Mõmmik ja Cassy, selliste hellitusnimedega kutsuvad teineteist kulturistist treener ja motivatsioonikõneleja Ott (46) ja disainientusiastist Gajane Filantšuk (50), kes kohtusid esimest korda rahvusvahelisel ebaõnnepäeval ehk 13ndal ja reedel. Nüüd on ühist rada käidud kaheksa aastat ning hiljutises aastapäeva postituses tunnistas Ott, et kuigi paaril on olnud ka keerulisi perioode, on ta Gajane eest oma elus ülimalt tänulik.

TEINETEIST AUSTADES: Gajane valis pildistamiseks riided ka Otile ning on näha, harmoonilises suhtes olevad inimesed kannavad rõõmuga kaaslase rõivastusega sobivaid kehakatteid. Ülimalt sarnane on paar ka korraarmastuse osas.

(Stanislav Moškov)
Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?