PEALINNA POPULAARSE KOHVIKU KONDIITER: „Mul on hasart tuunida retsepte veganiversiooniks.“

Triin Tammert, 17. aprill 2024

„Kondiitriks õppida oli veganina kindlasti lihtsam kui näiteks kokaks, kookides nagunii liha pole,“ arvab Anne Nõlvak, pealinna populaarse veganikohviku Kringel üks loojaid.

14 aastat tagasi tuli Kiviõlis sündinud ja kasvanud Anne (32) pealinna. Esialgu hoopis Tallinna Ülikooli eesti filoloogiat õppima, plaaniga hiljem õpetajana tööle suunduda. Pärast diplomi kättesaamist tõsisemalt järele mõeldes sai ta aga aru, et süda veab hoopis küpsetamise poole – just see tegevus paneb silmad särama. Ta oli juba väga noorena alati külla minnes koogi kaasa küpsetanud, ülikoolis kodunduse ja käsitöö kõrvalerialaks valinud, nii et praktilist kogemust südamelähedases valdkonnas oli kogunenud omajagu.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?