1, 2, 3 JA VALMIS! Kevadine virsiku-kohupiimakook

Ragne Värk, 17. aprill 2024

Kodune kohupiimakook võlub lihtsa valmistamisviisiga. Boonusena pole vaja üleliia palju komponente.

Valmistamise aeg
15 minutit + küpsemisaeg 40 minutit
Kogus
10 portsjonit
  1. 200 g digestiivküpsiseid
  2. 50 g sulatatud võid
Täidis:
  1. 600 g teralist vanillikohupiima
  2. 2 muna
  3. 100 g martsipani
  4. 300 g kompottvirsikuid
  1. Jahvata küpsised peeneks puruks ja sega kokku sulatatud võiga. Suru küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva koogivormi (22 cm) põhjale.

  2. Täidiseks sega kohupiim munadega. Tükelda martsipan ja sega kohupiima hulka. Tõsta koogipõhjale nõrutatud ja tükeldatud virsikupoolikud. Kata kohupiimaseguga ja silu ühtlaseks. Küpseta 180 °C juures umbes 40 min.

  3. Lihtne ja kodune!

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?