1-2-3 JA VALMIS! Hoisinkastmes lõhe

Ragne Värk, 20. september 2023

Kui otsid mõnda uut ja põnevat lõheretsepti, väärib proovimist see vähestest komponentidest valmiv kalaroog. Lõpptulemuse muudab tõeliselt maitsvaks Hiina päritolu hoisinkaste.

Valmistamise aeg
20 minutit
Kogus
3 portsjonit
  1. 700 g lõhefileed
  2. soola, pipart
  3. 1 tl või
  4. 1 tl hapukoort
  5. 1 tl majoneesi
  6. 1 tl hoisinkastet
  1. Määri väiksem ümmargune või kandiline vorm võiga kokku. Lõika lõhefilee kolmeks ja maitsesta soola-pipraga. Sega kokku hapukoor ja majonees ning määri kalale. Kõige lõpuks määri kalale ka hoisinkaste. Küpseta kala pöördõhurežiimil 185 kraadi juures 13–15 minutit.

  2. Serveeri värske salati ja riisiga.

  3. Söö ahjusoojalt. Jahtununa maitseb imehästi võileival.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?