1-2-3 JA VALMIS! Hoisinkastmes lõhe
Ragne Värk, 20. september 2023
Kui otsid mõnda uut ja põnevat lõheretsepti, väärib proovimist see vähestest komponentidest valmiv kalaroog. Lõpptulemuse muudab tõeliselt maitsvaks Hiina päritolu hoisinkaste.
Valmistamise aeg
20 minutit
Kogus
3 portsjonit
- 700 g lõhefileed
- soola, pipart
- 1 tl või
- 1 tl hapukoort
- 1 tl majoneesi
- 1 tl hoisinkastet
Määri väiksem ümmargune või kandiline vorm võiga kokku. Lõika lõhefilee kolmeks ja maitsesta soola-pipraga. Sega kokku hapukoor ja majonees ning määri kalale. Kõige lõpuks määri kalale ka hoisinkaste. Küpseta kala pöördõhurežiimil 185 kraadi juures 13–15 minutit.
Serveeri värske salati ja riisiga.
Söö ahjusoojalt. Jahtununa maitseb imehästi võileival.