MAAILMA KÖÖK. Veneetsia | Lummav lihtsus

Ragne Värk, 15. jaanuar 2025

Kõigi armunute linnas hoitakse kõrge au sees rohkete katetega pisikesi võileibu ehk cicchetti’sid. Maitseküllased ampsud pole kuulsad üksnes kohalikes baarides, vaid troonivad aukohal isegi restoranimenüüdes.

Jagub tervele seltskonnale

Valmistamise aeg
15 minutit
  1. Ciabatta’t või muud saialist
Kate 1
  1. hummust
  2. praemuna
  3. rukolalehti
  4. oliive
  5. soola, pipart
Kate 2
  1. sulatatud juustu
  2. lõhefileed
  3. kirsstomateid
  4. palsamikreemi
  5. soola, pipart
Kate 3
  1. pasteeti
  2. sibula- või pohlamoosi
  3. riivitud (trühvli)juustu
  4. kappareid
  5. tüümiani
Kate 4
  1. võid
  2. juustuviile
  3. sardiine
  4. marineeritud ingverit
  1. Tee võileivad ja serveeri korraga suuremal alusel.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?