NAISTELEHE KAANELUGU | Näitleja Lisette Pomerants ja tervendaja Andreas said kahe aastaga kaks last: „Kerge ei ole. Gaas on kogu aeg põhjas!“

Anna-Maria Veidemann-Makko, 9. oktoober 2024

„Energiat mul jagub,“ kinnitab näitlejannast maag Lisette Pomerants. Kahe väikese vanusevahega lapse ema olla ei ole kerge, ent selle kõrval peab ta oluliseks hoida kirgliku ja kuumana suhet abikaasaga, maag Andreasega.

Lisette (29) ja Andrease (44) koduks on kaunis Palmse oma lõõgastava rahuga. Veel on kõik roheline, kuid õhus on tunda sügishõngu ja kargust. Varem Türgis elanud paar kolis teise lapse sünni ajaks kodumaale tagasi.

„Minu nõrkus on alati olnud maast laeni akendega maja, kus pilku välja heites vaatab vastu rohelus ja vaikus,“ tunnistab Lisette. Ühest küljest naudin naine meeletult glamuuri ja seltskonda, aga kodu on koht enda laadimiseks. „See peab olema rahu laegas, mitte läbikäiguhoov. Siin on boonuseks lisaks imelisele loodusele ka privaatsus. Palmse mõis on meie igapäevane jalutuskoht, mida enamat veel soovida,“ õhkab Lisette ning võtab koha sisse meigitoolis.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?