NAISTELEHE KAANELUGU | Birgit Sarrap võtab laste kõrvalt egoistlikult aega abikaasaga kahekesi olla: „Soovitan kõigil seda teha.“

Silja Paavle, 25. september 2024

„Kui korraks rattalt maha astun ja kõrvalt vaatan, siis võin öelda, et olen õnnelik. Igapäevaselt seda sõnades ei väljenda, aga elu on mind kätel kandnud,“ mõtiskleb Birgit Sarrap, kelle eelolev sügis möödub kireval näosaatekarussellil.

Vestleme Birgitiga (36) videosilla kaudu. Veel enne, kui telesügise oodatud paroodiasaade „Su nägu kõlab tuttavalt“ eetrisse jõuab, selle ettevalmistused ühes ülejäänud esinemisteks valmistumisega viimasegi vaba hetke võtavad, on veel veidi vaja harjuda alanud kooliaastaga. Birgiti ning tema muusikust ja mänedžerist abikaasa Indreku (46) lapsed, kümnene Simeon ja kaheksane Helin alustasid sel aastal Tallinna Kaarli koolis viienda ja teise klassiga. Nemad kolmekesi on Birgiti jaoks olulisimad, kõik muu punub ta sinna ümber.

ELAB TARGALT: Birgit on otsustanud elada teadlikult: võtab aega laste kõrvalt ka paarisuhtele ning püüab oma tegemiste seas hoida ebameeldivast rohkem meelepärast.

(TV3)
Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?