ON, MIDA OODATA! Kes loodab jõuda viie parima hulka ja kelle tugevus on köögis kiirelt ringi tuisata? Kuulsused kööki viiv üleilmne kokasaade toob selgust!
Üle maailma armastatud kokasaade „MasterChef“ on Eestiski tuule tiibadesse saanud ning kolmandal hooajal asuvad 10 000eurose auhinna ja ihaldusväärse parima koka tiitli nimel võistlustulle kuulsused.
Millised meeleolud valitsevad Eesti parimaks meelelahutussaateks kroonitud kokasaate erisaates „MasterChef Eesti: kuulsused köögis“ osalejate seas, milline on nende suhe köögiga ning millised road on südamelähedasimad? Laseme osalejail rääkida.
Susan Luitsalu, kirjanik ja teletegija: «Ühes välismaises kuulsuste MasterChefi osas viidi osalised restorani kööki ja pandi päris kokkade vahele tööle – see tundus päris hull väljakutse ja pani mõtlema, et kuhu end mässimas olen. Kuna mul ei ole plaani oma restorani avada, võib teleekraanil millegi põhja kõrvetamine olla küll piinlik, aga ma ei pea muretsema oma tulevase ettevõtte maine pärast.