Missisevõistlusel ja modellilavadel säravad kaksikud Merike ja Maire Roosileht: „Kahtlemata oleme teineteisele konkurendid!“

Anna-Maria Veidemann-Makko, 18. september 2024

Kaksikud Merike ja Maire Roosileht pole sarnased mitte pelgalt välimuselt, vaid ka eluvalikutelt. Mõlemad töötavad juristina ning viivad raske töö kõrvalt täide oma lapsepõlve unistust – särada modellina laval.

Merike ja Maire Roosilehe (55) päevad on nii tihedad, et tekib küsimus, kas neil uneaega üldse jääb­­ki. Lisaks põhitööle tegelevad südikad daamid mitmete erinevate hobidega ning käivad „puhkamas“ missi- ja modellivõistlustel, kus viivad ellu oma lapsepõlveunistust. Hiljuti naasti iludus- ja modellivõistluselt Hispaaniast. Maire võitis seal oma vanusegrupis The Best Model of Universe 2024 tiitli. Merikesel on ette näidata sama võit möödunud aastast, tema tiitel on The Best Model of Universe 2023. Nüüd oli ta žüriis auliige, kuna ei oleks tohtinud oma õde hinnata. „Oleme kahtlemata teineteisele konkurendid. Kui üks võidab, tahab ka teine olla sama tubli ja võita. Kui Merike mullu selle tiitli pälvis, võtsingi eesmärgiks, et ka mina pean selle saama. Saingi,“ räägib Maire.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?