1, 2, 3 JA VALMIS! Võileivad munasalatiga
Kristina Efert, 27. märts 2024
Kevadpühadeks värvitud munad on lõbusad ja toredad. Paraku tekib pea iga kord küsimus – kuidas edasi? Kui pelgalt keedumuna süüa tundub igav, tee munasalatit. See sobib nii leiva- kui ka saiakatteks, vrapi vahele ja serveerimiseks lehtsalatikausikestes.
Valmistamise aeg
15 minutit
Kogus
8 portsjonit
- 6 keedetud muna
- 1 väiksem peeneks hakitud punane sibul
- 1 peeneks hakitud sellerivars
- 2 tl täisterasinepit
- 3 sl maitsestamata jogurtit
- 3 sl majoneesi
- 1 tl sidrunimahla
- näpuotsaga kurkumit
- soola
- värskelt jahvatatud musta pipart
- kimp tilli ja murulauku
Haki munad ning maitseroheline, tõsta sibula ja selleri hulka. Teises kausikeses sega kõik kastmekomponendid, maitsesta soola-pipraga. Sega salatimaterjaliga kokku ja tõsta veidikeseks külmkappi maitsestuma.