NAISTELEHE KAANELUGU | Näitleja Natali Väli avameelselt lahutusest, Rakvere teatrist lahkumisest ja depressioonist: „Detsembris oli päevi, kui suutsin vaid hambaid pesta.“

Anu Viita-Neuhaus, 6. märts 2024

„Praegu on vaikus,“ kirjeldab näitlejanna Natali Väli hetkelist olemist tamburi üleminekuna – vaguneid ühendavas eeskojas ootab ta järgmise peatusena ägedaid tööpakkumisi.

„Mingis mõttes on see hulljulgus, millega ma hakkama sain,“ peab Natali (38) silmas eelmisel kevadel Rakvere teatrist ära tulemist. Viljandi kultuuriakadeemia lõpetamise järel mõni aeg vabakutselise leiba maitsnud Natalile oli Rakvere teater esimene ja seni ainus koduteater. 2010. aastal hingas ta teatrit sisse ja väikelinna kultuuritempli ust avades lubas sealse lõhna meelde jätta. Natali soovis veel, et teatriime ei muutuks kunagi iseenesestmõistetavaks – püsima jääks tänumeel, kuid ka erilisus. „See on minu jaoks armas maja mõnusa õhustiku ja kolleegidega, kellest ma väga hoolin. Oleksin tahtnud nad minneski tasku pista ja kaasa võtta,“ tunnistab ta. Ometi!

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?