1,2,3 JA VALMIS! Sidrunitrühvlid

Ragne Värk, 21. veebruar 2024

Hapukad, kuid samal ajal šokolaadised kommid on täpselt paras amps magusaisu leevendamiseks või tassikese kange kohvi kõrvale.

Valmistamise aeg
20 min + tahenemisaeg 1 tund
Kogus
15 portsjonit
  1. 200 g valget šokolaadi
  2. 60 g võid
  3. näpuotsatäis soola
  4. 2 sidruni riivitud koort
  5. 3 sl rõõska koort (35%)
  6. 2 näpuotsatäit kurkumit kollaka tooni andmiseks
Lisaks:
  1. kaunistamiseks tuhksuhkrut
  1. Pane või, sool, riivitud sidrunikoor ja rõõsk koor potti. Kuumuta segades, kuni või sulab (ära keema lase). Lisa šokolaaditükid ja lase neil sulanduda. Keeruta lusikat korralikult, et kogu kraam saaks siidine ja ühtlane. Viimasena on kurkumi kor

  2. Lase külmkapis taheneda vähemalt tund. Nüüd vormi segust pisikesed pallikesed ja veereta neid tuhksuhkrus.

  3. Sobivad ka kinkimiseks!

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?