LAPSED KÖÖGIS | Suvine kanasalat

Ragne Värk, 26. juuli 2023

Omajagu toitva roa maitsestamisel mängib olulist rolli Caesari kaste, mis lisab maitserikkust ja mahlasust. Kui kasutad poes müüdavat valmiskastet, näed oluliselt vähem vaeva. Tahad veelgi lihtsamalt? Pane salatisse eelmisest toidukorrast järelejäänud liha.

Valmistamise aeg
20–25 minutit
Kogus
3 portsjonit
Vajad:
  1. 500 g kanafileed
  2. pool jääsalatipead
  3. 125 g kurki
  4. 200 g kirsstomateid
  5. 125 g riivitud juustu
  6. 150 g Caesari kastet
  7. soola, pipart
  8. praadimiseks õli
Tee nii:
  1. Lõika kanafileed neljaks-viieks. Kuumuta pannil veidi õli ja küpseta lihatükid mõlemalt poolt valmis. Maitsesta soola-pipraga.

  2. Tükelda salat, viiluta kurgid, poolita kirsstomatid. Sega kokku retsepti viis esimest komponenti, maitsesta kergelt soola-pipraga. Jaota salat taldrikutesse ja lisa peale küpsetatud kana

  3. Laps saab ise hakkama!

  4. Nipp!Võid salatisse lisada täiendavalt ka muid salatilehti.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?