1, 2, 3 JA VALMIS! Kalaäkine

Ragne Värk, 8. jaanuar 2025

See amps täidab kiiresti kõik nõudmised, kui tekib vastupandamatu isu millegi tõeliselt hea järele või seisab ees hoopis kallite külaliste kostitamine.

Valmistamise aeg
15 minutit
Kogus
4 portsjonit
  1. 250 g värsket kalafileed (koha, siiga)
  2. 0,5 punast sibulat
  3. 1 tl sidruni riivitud koort
  4. sidrunist pressitud mahla
  5. soola, pipart
  1. Lõika fileest õhukesed viilud, tõsta kaussi. Haki sibul hästi peeneks ja lisa koos sidrunikoorega kalale. Maitsesta sidrunimahla ja soola-pipraga. Kata kauss kaanega ja raputa tugevasti komponentide segunemiseks. Maitsesta lõplikult ja paku värske saiaga.

  2. Kasuta vaid väga värsket kala!

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?