1, 2, 3 JA VALMIS! Kohvi-datlidessert
Ragne Värk, 8. mai 2024
Omamoodi põnev magustoit valmib smuuti põhimõttel. Pista kõik ained kannmikserisse ja püreesta ühtlaseks. Kreemine tekstuur, mis saavutatud tänu kaerahelvestele ja tahhiinile, teebki sellest hõrgu desserdi.
Valmistamise aeg
5 minutit
Kogus
2 portsjonit
- 2 banaani
- 4 datlit
- 2 tl tahhiinit
- 2 sl kaerahelbeid
- paar näpuotsatäit kaneeli
- 1 dl kangemat kohvi
- 1 dl kaerajooki või mandlijooki
Serveerimiseks:
- Kreeka jogurtit
- šokolaadipuru
Soovi korral võid banaani enne viilutada ja sügavkülmutada, et tekstuur oleks veelgi täidlasem.
Jaota ühtlaseks püreestatud segu kahte pokaali. Lase paksenemiseks pisut seista. Serveeri Kreeka jogurti ja šokolaadipuruga.