1, 2, 3 JA VALMIS! Kapsasteigid

Ragne Värk, 7. veebruar 2024

Vaheldusrikas pala liha kõrvale või oivaline kõhutäis iseseisva roana. Serveeri külma kastme või Kreeka jogurtiga.

Valmistamise aeg
30 min
Kogus
6 portsjonit
  1. 1 väiksem varajane kapsapea
  2. soola, pipart
  3. 2 sl oliiviõli
  4. 2 sl teriyaki’t
  5. 1 tl paprikapulbrit
  6. 1 tl karripulbrit
Peale:
  1. palsamikreemi
  2. riivitud juustu
  3. rukolalehti
  1. Eemalda kapsalt välised lehed ja lõika umbes kuueks sektoriks. Juurekoht jäta välja lõikamata – see aitab viile koos hoida. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, maitsesta soola-pipraga. Sega kokku ülejäänud ained ja määri kapsale. Küpseta 200 kraadi juures 15 minutit, seejärel pööra ümber ja hoia ahjus veel 5 minutit.

  2. Serveeri juustu ja rukolaga. Peale nirista palsamikreemi.

  3. Lihtne ja kiire

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?