1, 2, 3 JA VALMIS! Kapsasteigid
Ragne Värk, 7. veebruar 2024
Vaheldusrikas pala liha kõrvale või oivaline kõhutäis iseseisva roana. Serveeri külma kastme või Kreeka jogurtiga.
Valmistamise aeg
30 min
Kogus
6 portsjonit
- 1 väiksem varajane kapsapea
- soola, pipart
- 2 sl oliiviõli
- 2 sl teriyaki’t
- 1 tl paprikapulbrit
- 1 tl karripulbrit
Peale:
- palsamikreemi
- riivitud juustu
- rukolalehti
Eemalda kapsalt välised lehed ja lõika umbes kuueks sektoriks. Juurekoht jäta välja lõikamata – see aitab viile koos hoida. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, maitsesta soola-pipraga. Sega kokku ülejäänud ained ja määri kapsale. Küpseta 200 kraadi juures 15 minutit, seejärel pööra ümber ja hoia ahjus veel 5 minutit.
Serveeri juustu ja rukolaga. Peale nirista palsamikreemi.
Lihtne ja kiire