1, 2, 3 JA VALMIS! | Marineeritud feta

Ragne Värk, 31. jaanuar 2024

Serveeri juustusõpradele mõeldud ampsu värske ciabatta ja kreekeritega. Samuti valmista marineeritud fetast värskendav salat või toitev pastaroog. Marineerimisest järele jäänud oliiviõliseguga maitsesta salateid, pastasid, panniroogasid või kastmeid.

Valmistamise aeg
15 min+ maitsestumisaeg vähemalt 6 tundi
Kogus
1 portsjon
  1. 300 g fetat
  2. 2 dl oliiviõli
  3. 2 sidruni riivitud koort
  4. 0,5 tšillikauna
  5. kimbuke tüümiani
  6. 2 küüslauguküünt
  7. paar näpuotsatäit musta pipart
  1. Vala oliiviõli purki, lisa sidrunikoor, viilutatud tšilli, peeneks hakitud tüümian, purustatud küüslauguküüned ja must pipar. Sega, lisa fetakuubikud. Õlisegu peab juustu katma, vajadusel lisa oliiviõli. Sulge kaanega ja tõsta külmkappi maitsestuma.

  2. Tarvita ära kahe nädala jooksul.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?