1-2-3 ja valmis! Tervislik nuudlikauss

Ragne Värk, 3. jaanuar 2024

Nauditavalt lihtne, kuid toitev lõunasöök ei koorma üleliia organismi ja hoiab ära ebameeldiva raskustunde kõhus.

Valmistamise aeg
30–40 min
Kogus
2 portsjonit
  1. 50 g riisinuudleid
  2. 150 g küpsetatud kanaliha
  3. 2 peotäit spinati- või salatilehti
  4. 1 avokaado
  5. 6 kirsstomatit
  6. 1 tl linaseemneid
  7. musta pipart
Kaste:
  1. 2 sl teriyaki-kastet
  2. 4 sl mahedat sojakastet
  3. 2 tl mett
  1. Leota riisinuudleid 30 minutit külmas vees ja tõsta siis kolmeks minutiks äsja keedetud kuuma vette. Nõruta – siis ei kleepu need kokku. Valmista kaste ja sega pool kogusest riisinuudlitega. Rebi või tükelda kanaliha, sega ülejäänud kastmega.

  2. Jaota spinati- või salatilehed ja poolitatud avokaado viljaliha kahele taldrikule. Lisa poolitatud kirsstomatid, riisinuudlid, kõige peale tõsta kana. Raputa üle linaseemnete ja musta pipraga.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?