1, 2, 3 ja valmis | Kanakoivad pestoga

Ragne Värk, 13. detsember 2023

Lihtne õhtusöök argipäevaks, serveeri kartuli, riisi või tatraga.

Valmistamise aeg
1 tund
Kogus
2 portsjonit
  1. 2 kanakoiba
  2. soola, pipart
  3. 2 kuhjaga teelusikatäit pestot
  4. 2 sl teriyaki-kastet
  5. 0,5 punast sibulat
  6. 2 küüslauguküünt
  7. 2 tl võid
  8. 1 dl kohvikoort
  1. Maitsesta kanakoivad soola-pipraga ja hõõru kokku pestoga. Tõsta koivad väiksemasse vormi. Nirista peale teriyaki, lisa sibula- ja küüslauguviilud. Aseta koibadele võitükid ja vala kõik koorega üle. Küpseta 180 kraadi juures 30 minutit. Siis kata vorm kaanega ja küpseta veel 10 minutit.

  2. Võid kasutada ka kondiga kanakintse.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?