1, 2, 3 ja valmis | Kanakoivad pestoga
Ragne Värk, 13. detsember 2023
Lihtne õhtusöök argipäevaks, serveeri kartuli, riisi või tatraga.
Valmistamise aeg
1 tund
Kogus
2 portsjonit
- 2 kanakoiba
- soola, pipart
- 2 kuhjaga teelusikatäit pestot
- 2 sl teriyaki-kastet
- 0,5 punast sibulat
- 2 küüslauguküünt
- 2 tl võid
- 1 dl kohvikoort
Maitsesta kanakoivad soola-pipraga ja hõõru kokku pestoga. Tõsta koivad väiksemasse vormi. Nirista peale teriyaki, lisa sibula- ja küüslauguviilud. Aseta koibadele võitükid ja vala kõik koorega üle. Küpseta 180 kraadi juures 30 minutit. Siis kata vorm kaanega ja küpseta veel 10 minutit.
Võid kasutada ka kondiga kanakintse.