PEAKOKK SOOVITAB: lihtne ja soodne lõunasöögiidee!

Ragne Värk, 6. jaanuar 2021

Kui kõik toiduideed on otsa saanud, soovitab restorani Rudolf peakokk Sten Märtin valmistada vähestest komponentidest valmivat sibulasuppi!


Selleks pane 1 kg viilutatud sibulaid koos 4 sl oliiviõli ja mõne tüümianivarrega ahjupannile ning küpseta fooliumi all 200kraadises ahjus aeg-ajalt segades 45 minutit.


Pärast seda raputa peale 1 sl (fariin)suhkrut ja küpseta fooliumita veel 15 minutit. Seejärel lisa 2 purustatud küüslauguküünt ja 1 sl võid ning küpseta taas 15 minutit.


Tõsta kogu kupatus potti ja lisa 250 ml valget veini. Kuumuta ja paari minuti pärast vala juurde 1,5−2 l puljongit. Keeda madalal kuumusel 15−20 minutit.

Maitsesta ja serveeri!

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?