Kuidas valida pipraveskit?

Inge Mehide, Mari Kukk, 26. oktoober 2016

Pole vist ühtki kokka, kes ei kasutaks iga päev pipart. Toidule annab tuntavalt särtsakama maitse värskelt jahvatatud vürts, mistõttu võiks köögi põhivarustusse kuuluda ka korralik pipraveski. Mille järgi see valida?

Paljud ostavad toidupoest eeltäidetud ühekordse veski. Kuigi see on lihtne valik, tasub mõelda nii sellele, et me ei tea, kui kaua on pipar juba anumas seisnud, kui ka rahalisele ja keskkondlikule kulule, mis niisuguse ostuga kaasneb. Soola- ja pipraveski leiab enamasti kasutust iga päev, mistõttu võiks sellesse suhtuda kui investeeringusse, mis teenib sind aastaid.

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?