Tuuli Roosma: «Austraalia lummab loodusega, Hiinas on kõik võimalik ja Siberis hing laulis. Eestit aga ei asenda miski.»

Dagmar Reinolt, 19. oktoober 2016

«Olime külas kohalikul kunstnikul, kelle külmkapp oli täis surnud madusid ja linde,» meenutab Tuuli Roosma ekstreemsemaid olukordi oma reisist Austraaliasse. Sellest hoolimata ütleb ta, et see maa on igal sammul täis imesid, seiklusi ja ennekõike mitmetahulisi ning põnevaid inimesi. «Näiteks aborigeenid võivad olla kõige vaenulikumad ja kõige sõbralikumad inimesed maailmas.»

Teleprodutsent Tuuli Roosma (41) on juba aastaid oma abikaasa Arbo Tammiksaare (45) ning seitsme­aastaste poegade Andrese ja Kristjaniga mööda maailma ringi rännanud ning sadadele tuhandetele ­tele­vaatajatele põnevust pakkunud. ­Värvikaid seiklusi on kogunenud nii Siberist, Hiinast kui ka Austraaliast. Vähemalt praegu on naine öelnud, et nende pere jääb nüüd igavesti Eestisse. Eks oma osa ole ka selles, et rahva seas rännusaadetega üli­populaarseteks saanud kaksikud läksid sel sügisel kooli. Tegemist jätkub armastatud telenäol siinmail praegu kuhjaga, nii eetris olevate saadete kui ka ­tulevate ­projektide näol.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?