1, 2, 3 JA VALMIS! Lõhe-toorjuustuvaagen
Ragne Värk, 14. mai 2025
Imelihtne suupiste suvisteks aiapidudeks, perekondlikeks koosviibimisteks ja ootamatult saabunud külaliste üllatamiseks.
Valmistamise aeg
10 minutit
Kogus
5 portsjonit
- 200 g toorjuustu (Philadelphia)
- 100 g suitsulõhet
- 2 tl kappareid
- 2 tl hakitud tilli
- kurgiviile
- 2–4 laimiviilu
- 0,5 tl laimikoort
- roseepipart, pipart
Määri taldrikule või vaagnale lusika abil toorjuust. Lisa suitsulõhe viilakad. Laota peale kappareid, tilli, kurgi- ja laimiviile. Maitsesta laimikoore, roseepipra ja musta pipraga. Kõrvale paku kreekereid, värsket focaccia’t või krõbeda koorikuga hapusaia.
Lihtne!