1, 2, 3 JA VALMIS! Lõhe-toorjuustuvaagen

Ragne Värk, 14. mai 2025

Imelihtne suupiste suvisteks aiapidudeks, perekondlikeks koosviibimisteks ja ootamatult saabunud külaliste üllatamiseks.

Valmistamise aeg
10 minutit
Kogus
5 portsjonit
  1. 200 g toorjuustu (Philadelphia)
  2. 100 g suitsulõhet
  3. 2 tl kappareid
  4. 2 tl hakitud tilli
  5. kurgiviile
  6. 2–4 laimiviilu
  7. 0,5 tl laimikoort
  8. roseepipart, pipart
  1. Määri taldrikule või vaagnale lusika abil toorjuust. Lisa suitsulõhe viilakad. Laota peale kappareid, tilli, kurgi- ja laimiviile. Maitsesta laimikoore, roseepipra ja musta pipraga. Kõrvale paku kreekereid, värsket focaccia’t või krõbeda koorikuga hapusaia.

  2. Lihtne!

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?