MAAILMA KÖÖK. VIETNAM | Nuudlisupp kanaga

Ragne Värk, 5. veebruar 2025

Vahel piisab nii vähesest, et keha saaks ühe korraliku pika pai. Liiati tõuseb tuju taevani ja energiat jagub terveks päevaks.

Valmistamise aeg
35 minutit
Kogus
3 portsjonit
  1. 1 l kanapuljongit
  2. 1 tähtaniisi
  3. 1 kaneelipulka
  4. 1 tl jahvatatud koriandrit
  5. 2 sl kalakastet
  6. paari näpuotsatäit suhkrut
  7. 2 nelgitera
  8. hakitud ingverijuppi
  9. 0,5–1 tl hakitud tšillipipart
  10. musta pipart
Lisaks:
  1. 175 g riisinuudleid
  2. 500 g kanakintsuliha
  3. paari peotäit idusid
  4. peotäit koriandrit
  5. soola, pipart
  1. Kalla puljong potti, lisa maitseained. Lase keema tõusta. Hoia madalal tulel kümmekond minutit. Timmi maitsed paika.

  2. Leota riisinuudleid 30 minutit külmas vees. Seejärel tõsta kolmeks minutiks äsja keedetud kuuma vette. Siis pane nuudlid kiirelt külma vette, nõruta. Prae pannil tükeldatud kana valmis, maitsesta soola-pipraga.

  3. Jaota riisinuudlid kaussidesse, lisa kana, idud ja koriander. Vala peale puljong. Serveeri!

  4. Maitserohke!

Mis see on?

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?