1,2,3 JA VALMIS! Kartuli-hummusesalat
Ragne Värk, 29. november 2023
Pisut teistmoodi kartulisalat sobib hästi argipäevatoiduks ja külaliste kostitamiseks. Võrreldes klassikalise koorese salatiga valmib see oluliselt kiiremini.
Valmistamise aeg
25 min
Kogus
3 portsjonit
- 500 g kartuleid
- 100 g peekonit
- 150 g hummust
- 50 g suhkruherneid
- pisut salatilehti
- 2 sl parmesanilaaste
- 2 sl Caesari kastet või muud salatikastet
- soola, pipart
Tükelda kooritud kartulid ja keeda soolaga maitsestatud vees valmis. Nõruta. Prae tükeldatud peekon pannil krõbedaks. Ära õli lisa, sest peekonist eraldub rasva omajagu.
Määri hummus vaagnale. Lisa kartul, peekon, poolitatud suhkruherned, salatilehed ja parmesanilaastud. Kõige peale nirista kastet ja jahvata musta pipart.
Kasuta võimalusel kõrvitsaseemnehummust.