1-2-3 JA VALMIS! Laetud praekartulid

Ragne Värk, 13. september 2023

Kuldseks praetud pannikartulid, mida on täiendatud juustukastme ja peekoniga, on lihtne snäkk suupistelauale, samas ka toitev amps nälja peletamiseks. Soovi korral lisa roale meelepäraseid lisandeid.

Valmistamise aeg
25 minutit
Kogus
2 portsjonit
  1. 5 kartulit
  2. soola, pipart
  3. 3 peekoniviilu
  4. 2 sl juustukastet (näiteks Merevaigu)
  5. 1 tl röstsibulat
  6. peterselli
  1. Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks, nõruta. Viiluta kartulid ning prae need pannil õlis kuldseks. Tükelda peekon ja prae samal pannil krõbedaks.

  2. Laota kartuliviilud vaheldumisi peekoni ja juustukastmega alusele. Raputa peale röstsibulat, musta pipart ja hakitud peterselli. Servee

  3. Kõige parem äsja valminult!

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?