LAPSED KÖÖGIS | Magusad vaarika-kondenspiimasaiad

Ragne Värk, 19. juuli 2023

Vaarikad ja kondenspiim sobivad suurepäraselt kokku, tõestuseks on ka seesama retsept. Pannil võiga praetud saiad, mis on üle kuhjatud kondenspiima ja vaarikatega, maitsevad lihtsalt imeliselt.

Valmistamise aeg
15 minutit
Kogus
1 portsjon
Vajad:
  1. 2 saiaviilu
  2. 2 supilusikatäit toasooja võid
  3. 1 teelusikatäis suhkrut
  4. näpuotsatäis kaneeli
  5. 2 supilusikatäit kondenspiima
  6. meelepärane kogus vaarikaid
Tee nii:
  1. Määri saiaviilude mõlemale poolele võid. Tõsta need pannile küpsema. Kuumuta seni, kuni alumine pool on kuldpruun. Pööra ümber, raputa suhkrut ja kaneeli. Küpseta ka teine pool kuldpruuniks. Pärast seda võid saiad korraks teistpidi pöörata, et ka suhkur kergelt sulaks.

  2. Aseta praetud saiad taldrikule, nirista neile kondenspiima ja tõsta kõige peale vaarikad.

  3. Laps saab ise hakkama!

  4. Head maiustamist!

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?