LAPSED KÖÖGIS | Kohevad juusturullid

Ragne Värk, 7. juuni 2023

Juusturullide tegemine on nii lihtne, et võid neid küpsetada kasvõi iga päev.

Valmistamise aeg
15 min + küpsemiseks 20 min
Kogus
9 portsjonit
  1. 500 grammi (külmutatud) pärmi-lehttainast*
  2. 4 sl majoneesi
  3. 100 g riivitud juustu
  4. soola, pipart
  1. * Võimalusel kasuta juba õhukeseks rullitud tainast. Kui sul on pakis mitu erinevat tainaplaati, ühenda need eelnevalt omavahel.

  2. Laps saab ise hakkama!

  3. Võid soovi korral lisada täidisesse ka sinki, sinihallitusjuustu ja/või ürte.

  4. Laota sulatatud tainas tööpinnal lahti. Määri peale majonees. Raputa peale riivitud juust ja maitsesta soola-pipraga. Keera tainas lühemast servast rulli ja lõika üheksaks viiluks. Tõsta rullid, lõikepool all, küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 200 kraadi juures 15–20 minutit.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?