LAPSED KÖÖGIS | Kohevad juusturullid
Ragne Värk, 7. juuni 2023
Juusturullide tegemine on nii lihtne, et võid neid küpsetada kasvõi iga päev.
Valmistamise aeg
15 min + küpsemiseks 20 min
Kogus
9 portsjonit
- 500 grammi (külmutatud) pärmi-lehttainast*
- 4 sl majoneesi
- 100 g riivitud juustu
- soola, pipart
* Võimalusel kasuta juba õhukeseks rullitud tainast. Kui sul on pakis mitu erinevat tainaplaati, ühenda need eelnevalt omavahel.
Laps saab ise hakkama!
Võid soovi korral lisada täidisesse ka sinki, sinihallitusjuustu ja/või ürte.
Laota sulatatud tainas tööpinnal lahti. Määri peale majonees. Raputa peale riivitud juust ja maitsesta soola-pipraga. Keera tainas lühemast servast rulli ja lõika üheksaks viiluks. Tõsta rullid, lõikepool all, küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 200 kraadi juures 15–20 minutit.