Tõhus nipp, kuidas grill hõlpsalt puhtaks saada + testime poevahendeid
Grillihooajal tõuseb hõrke aroome pea igast aiast. Kas aga teadsid, et grill teenib sind kauem, kui hooldad seda pärast iga kasutuskorda?
Grillministeeriumi nime all tegutsevad Tauno Jõeveer ja Merli Tammi-Jõeveer hakkasid grillimisega hobikorras tõsisemalt tegelema 2009. aasta suvel, kui võtsid osa Rakvere Vorstifestivali vorsti valmistamise ja grillimise võistlusest. „Valminud hapukurgi toorvorst tõi meile ka kohe hea tulemuse! Sellest ajast jäi grillipisik sisse ja nii oleme edaspidigi osa võtnud Grilliliidu korraldatud võistlustest, saanud igasuguseid tulemusi ja rohkelt häid kogemusi,“ kõnelevad grillmeistrid. Sportlik huvi on pannud neid katsetama kõikvõimalikke maitseid, seejuures on grillitud nii õunamuffineid kui ka kiirmakarone, lihast mõistagi rääkimata.
„Kuna grillime nii endale kui ka sõpradele, tellimuse peale pidulauale või käime grillitelgiga kliendi juures kohapeal, on grill soe pea aasta ringi. Seega saavad meie söe-gaasi kombigrill ning Kamado keraamiline grill omajagu vatti. Oleme töövahendite puhastamiseks kasutanud ilmselt kõiki tooteid, mis kohalikust kaubandusvõrgust leida on. Ükski neist aga ei ole jäänud meelde nii, et saaks soovitada kui väga head puhastusvahendit,“ mõtisklevad Tauno ja Merli.