IDUD PUHASTAVAD KEHA: idanditega köögiviljapada, omlett, karask ja pehme šokolaadikook paluvad lauda

Merle Luik, 12. mai 2021

Idandeid saab väga mitmekülgselt kasutada – neid võib lisada kõikvõimalikesse toitudesse, isegi kookidesse. Kasuta retseptides meelepäraseid idandeid.

Idandid on suurepärase maitsega ja kasulikud, need sisaldavad suures koguses erinevaid vitamiine, mineraale ja ohtralt kiudaineid, mis tõhustavad seedimist ning aitavad organismil puhastuda jääkainetest. Koroonaajal puusadele tiksunud ülekilode käes vaevlejatele on hea uudis seegi, et idud on kalorivaesed. Näiteks kauplustes karbiga müüdavad mungoa idud annavad saja grammi kohta kõigest 30 kilokalorit!

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?