Vastlapäev: pärast pikka liugu lööb naha soojaks kuum supp

Kersti Eero, 2. märts 2019

 „Vastlatraditsioonidest on alati aukohal olnud korralik kelgusõit ja vastlakukkel. Ja on muidugi siiani. Aga hernesupiga olen soojemad suhted sõlminud vast alles mõne aasta eest, kui selgus, et tegelikult söövad seda pea kõik pereliikmed heal meelel,“ ütleb toidublogija ja kokaraamatute autor Britt Paju.

Briti vanematekodus polnud hernesupp kuigi tihti laual ja ei saa öelda, et ta seda ka eriti igatsenud oleks. Kuidagi aga kujunes see sõprus pea iseenesest katsetuste käigus välja. Praegu armastab Britt teha aeg-ajalt vürtsikamat sorti indiapärast hernesuppi kollastest kuivatatud hernestest ja õhutab oma blogis teisigi seda proovima. Ka äsja ilmunud raamatut „100 suppi“ tehes leidis ta veel mitu uut  lemmikut.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?