Klaas toogu esile joogi eripära

Mari Kukk, 13. september 2017

Mis tahes joogi maitse ja aroom tõusevad paremini esile, kui seda pakutakse õige kujuga pokaalis. Kui palju võiks aga kodus erinevaid klaase olla, et serveerimisel oma külaliste joogieelistusi arvestada? Sommeljee Kristjan Markii soovitab hankida kvaliteetsed ja suhteliselt universaalsed klaasid.

Suure kogemuste pagasiga Kristjan Markii teab, et pokaal peab tooma esile joogi eripära. «See mõjutab väga suurel määral maitseid ja aroome. Oluline on ka füüsiline aspekt ehk kuidas jook suhu voolab.» Peened klaasid, kui need on kord soetatud, on ka omaette vaatamisväärsused, kinnitab Kristjan – neid ei tasu kusagil peidus hoida, vaid sättida riiulile kui kunstiteosed.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?