Tuntud naised paljastavad oma ilunipid! Uuri järgi, kuidas püsivad kaunid Annely Adermann, Sofia Rubina, Karin Rask, Heelia Sillamaa ja Inga Lunge

Tuuli Keinaste, 2. august 2023

Küsisime Eesti tuntud naistelt, millised on nende ilunipid. Oma lemmikutest räägivad Annely Adermann, Sofia Rubina, Karin Rask, Heelia Sillamaa ja Inga Lunge.

„Ilu algab heast enesetundest ja tujust. Juba ligi 20 aastat on mu igahommikuseks äratajaks väike võimlemisharjutuste kava, mis venitab lihaseid ja tõmbab kogu keha käima. Palju on rõhutatud, et kui selgroog on paindlik ja n-ö lahti, liigub energia vabalt ja tunne on hea. Vast siis tänu sellele ongi mul argi- ja töömuredest hoolimata meeleolu ikka valdavalt positiivne. Hommikuvenituste boonusena teen vabalt spagaati ja viskan silda – viimati sai sellega nalja Peruus Machu Picchul, kui varemete vahel mälestuseks ka «sillapildi“ tegin. Keha virgutamiseks kasutan mõnikord nn ogamatti, mis vabastab kiirelt arvutitööst tekkinud kaela- ja seljapinged. Nägu on tele-eetris olijatel ikka saanud vett ja vilet ning paljuski tänu sellele, et olin täisgrimmiga ametis erinevate saadete juhi ja „Seitsmeste uudiste“ ankruna, olen väga hoolikalt õhtul maha võtnud meigi ja nahka puhastanud. Muidugi ka niisutanud – alates värskest kurgist ja lõpetades viimaste lemmikutega Korea sarjast Mizon.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?