LAPSED KÖÖGIS | Kõige paremad küüslauguleivad

Ragne Värk, 12. juuli 2023

Lihtsatest komponentidest valmivad küüslauguleivad on parimad. Need sobivad hästi filmiõhtu näksiks või näiteks siis, kui sõbrad külla tulevad. Serveeri küüslauguleibade kõrvale tavalist hapukoort või mõnda lemmikkastet.

Valmistamise aeg
20 minutit
Kogus
2 portsjonit
  1. 250 grammi leiba
  2. 3 küüslauguküünt
  3. paar näpuotsatäit soola
  4. 2 supilusikatäit võid
  1. Laps saab ise hakkama!

  2. Lõika viilutatud leib umbes 2 cm paksusteks ribadeks. Sulata pannil või ning tõsta leib pannile küpsema. Maitsesta soolaga. Prae keskmisel kuumusel aeg-ajalt leivaribasid segades, kuni leib muutub kergelt krõbedaks. Tõsta pannilt ja serveeri.

  3. NIPP! Selle ampsu valmistamisel saad kõvemat leiba ära kasutada.

  4. Lisa pannilt tulnud leibadele riivitud parmesani või peenelt riivitud tavalist juustu.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?