SAMM-SAMMULT | Rabarberitiramisu kirsikompotiga
Ragne Värk, 24. mai 2023
Hooajaline kausikook annab suvepidudele võimsa lõppakordi. Võid selle juba kaks päeva varem valmis teha, nii ei pea viimasel hetkel magusalaua pärast muretsema.
Valmistamise aeg
30–40 min
Kogus
6 portsjonit
Rabarberimoos:
- 400 g rabarbereid
- 1 kaneelipulka
- 100 g suhkrut
- 0,5 dl vett
Rabarberi asemel proovi ka õuntega.
Kirsikompott:
- 300 g kivideta kirsse vedelikus
- 50 g suhkrut
- 1 sl maisitärklist
- 4 sl vett
Kook:
- 2 dl vahukoort
- 175 g toasooja toorjuustu
- 230 g vanillipudingut
- 50 g tuhksuhkrut
- 1 tl vanillisuhkrut
- 150 g Savoiardi küpsiseid