SAMM-SAMMULT | Rabarberitiramisu kirsikompotiga

Ragne Värk, 24. mai 2023

Hooajaline kausikook annab suvepidudele võimsa lõppakordi. Võid selle juba kaks päeva varem valmis teha, nii ei pea viimasel hetkel magusalaua pärast muretsema.

Valmistamise aeg
30–40 min
Kogus
6 portsjonit
Rabarberimoos:
  1. 400 g rabarbereid
  2. 1 kaneelipulka
  3. 100 g suhkrut
  4. 0,5 dl vett
  1. Rabarberi asemel proovi ka õuntega.

Kirsikompott:
  1. 300 g kivideta kirsse vedelikus
  2. 50 g suhkrut
  3. 1 sl maisitärklist
  4. 4 sl vett
Kook:
  1. 2 dl vahukoort
  2. 175 g toasooja toorjuustu
  3. 230 g vanillipudingut
  4. 50 g tuhksuhkrut
  5. 1 tl vanillisuhkrut
  6. 150 g Savoiardi küpsiseid

1. Valmista rabarberimoos. Tõsta potti kooritud ja tükeldatud rabarberid, lisa ülejäänud moosiained ning aja kiirelt keema. Seejärel hauta madalal kuumusel pehmeks moosiseks seguks.

(Ragne Värk)
Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?