VAATA IMELISI FOTOSID! Ooperidiiva Helen Lokuta tähistas abikaasa Madisega hõbepulmi: me pole teineteisest tüdinenud, kirge ja intiimsust on meie suhtes palju!

Anna-Maria Veidemann-Makko, 14. september 2022

Rahvusooper Estonia metsosopran Helen Lokuta ja tema ettevõtjast kaasa Madis tähistasid 6. septembril hõbepulmi. „Madis ütles mulle peetud tänukõnes, et ootab põnevusega, mis meil ees on, ega vaata üksnes heldinult tagasi. Me pole teineteisest tüdinenud, see on justkui uus algus,“ õhkab primadonna.

Kuna 25 aastat tagasi, üheksakümnendate lõpupoolel abielludes olid võimalused kasinamad, täideti hõbepulmapäeval nii mõnigi unistus. „Sain ka tookord oma unistuste pulmad, kuid nüüd panime kirsi tordile. Kogu päeva lasime jäädvustada pulmafotograaf Diana Undil. Õhtul aga istusime pereringis Tuljakus ja tähistasime meie armastuse aastapäeva,“ võtab Helen imelise päeva kokku. Hõbepulmapäeval olid ema ja isa õnne tunnistajaks ka nende lapsed: kaheksa-aastane Elisabeth ja 20aastane Stefan. Ja mitte ainult tunnistajaks, mõlemal oli täita väga tähtis roll! Tütreke oli pruutneitsi, poeg aga keeras pulmaauto rooli.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?